Skull & Bones Banana Print Trunk Vaaleansininen Sininen

Tämä tuote on tällä hetkellä loppu varastosta.

Erä T6045 Sininen Luokka:

Kuvaus

Skull & Bones on innovatiivinen ylellinen miesten alusvaatemallisto, joka viihtyy huippuluokan kankaiden ja rohkeiden kuvioiden yhdistämisessä luoden halutun mukavuuden ja tyylin tuotteen. Skull & Bones suunnittelee luksusta jokapäiväiselle miehelle, joka haluaa enemmän.

Kaikki printit ja mallit on tehty ilmentämään maskuliinisuutta. Alusvaatteet tarjoavat muodikasta hienostuneisuutta painettujen, kukkaisten ja selkeiden kuvioiden kautta, jotka päivittävät välittömästi alusvaatemallistoasi. Kokoelmat ankkuroituvat Just The Bones -sarjaan (perusasiat, jotka ovat kaikkea muuta kuin perus), monivuotisia käsinmaalattuja hollantilaisia ​​kukkia, sesongin lomakokoelmia, ylpeyttä, eläinprinttiä, geoprinttiä ja ruudullista vuosisadan puoliväliin modernia ja paljon muuta. Ole rohkea ja hienovarainen kaikkialla Skull & Bonesin avulla.

Nykyaikaiset alusvaatteet jäivät modernin miehen istuvuudesta ja muotoilusta. Skull & Bones on tuonut ylelliset miesten alusvaatteet takaisin nykyajan miehelle. Miesten päällysvaatteissa odotetaan tyyliä, makua ja muotia. Tyyliä, makua ja muotia voit odottaa myös miesten alusvaatteissa. Skull & Bones tuo tämän odotuksen kaikille.

Päästä sisäinen peto valloilleen samalla kun tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi ylellisellä Pima Cotton/Modal/Spandex -sekoituksella, joka on pehmeä, kevyt ja joustava. Materiaali on suunniteltu nostamaan, tukemaan ja korostamaan maskuliinisuutta. Kaikissa Skull & Bones -alushousuissa on muotoillut taskut ja rullaamattomat vyötärönauhat äärimmäisen tuen takaamiseksi. Tulet rakastamaan saamiesi Skull & Bones -alusvaatteiden laatua ja tyyliä.

Skull & Bones -ylelliset miesten muotialusvaatteet ovat jokaiselle miehelle, joka haluaa tyyliä, maskuliinisuutta ja mukavuutta.

lisätiedot

Perämies

S, M, L, XL

Väri

sininen

Brändi

Kallo ja luut

tarvikkeet

Elastaani, polyesteri

0
    0
    Ostoskori tyhjäVerkkokauppa