Spartan alusvaatteet

Italialainen suunnittelija Toni Poretta aloitti uransa Milanossa, ja hänen opettajakseen oli Gianni Versace. Myöhemmin hän tuli töihin haute couture -linjalle, jota johti Donatella Versace.

Toni päätti muuttaa intohimonsa nahkaa ja lateksia kohtaan oman yrityksensä Sparta's Harnessiksi. He tarjoavat nyt ainutlaatuisen kokoelman hienosti viimeisteltyjä valjaita. Yhä useammat miehet haluavat pukeutua viehättäviin haarniskapukuun juhliin. Myös ne, jotka eivät pidä nahasta tai BDSM:stä. Lisäksi Sparta's Harness valmistaa alusvaatteita viileissä, maskuliinisissa perusväreissä.

valjaat

Vuosia sitten valjaita käyttivät vain miehet, jotka rakastavat nahkaa ja BDSM:ää. Nykyään valjaista on tullut paljon yleisempi. Juhlissa, kuten La Demence, Rapido en Funhouse näet paljon miehiä kävelevän haarniskapuvun kanssa. Siitä on tullut todellinen vaatekappale, jossa tunnet olosi vähemmän alastomaksi ja seksikkäämmäksi.

Sparta's Harness on valjaiden asiantuntija. Yritys valmistaa kuitenkin myös siistejä alusvaatteita. Sekä alushousut että jockstraps. Mallit ovat kestäviä ja niissä on maskuliiniset päävärit. Leveä nauha tekee sinusta vastustamattoman pedon. Näillä alusvaatteilla sinut näkyy ehdottomasti.

Esimerkkejä Spartan alusvaatteista a Gunderwear tilaus:
Sparta's Harness alusvaatteet kirjain - sininen
Sparta's Harness alusvaatteet kirjain - vihreä
Sparta's Harness alusvaatteet kirjain - pinkki
Sparta's Harness alusvaatteet kirjain - keltainen

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Hollanti

Kauppakamari: 27309336
ALV: NL001639901B96

0
    0
    Ostoskori tyhjäVerkkokauppa