Perseus alusvaatteet

Perseus on ollut olemassa vasta vuoden ja on jo kiinnittänyt huomiomme. Kreikkalaisessa mytologiassa Perseus oli sankari, joka oli puoliksi kuolevainen ja puoliksi Jumala, Zeuksen jumalan ja kuolevaisen Danaen poika. Brändi edustaa voimaa, maskuliinisuutta, sitkeyttä ja rohkeutta.

Mallit koostuvat yhdistelmästä kankaita, värejä ja printtejä, jotka tekevät jokaisesta itsevarman miehen, joka haluaa näyttää hyvältä ja tuntea olonsa hyväksi.

Jumalien inspiroima

Perseus alusvaatteet

Tietoja Perseuksesta

Perseus on Texasissa, Amerikassa toimiva alusvaatemerkki, joka on ollut olemassa vuodesta 2017 lähtien. Yritys on saanut nimensä kreikkalaisesta sankarista, joka mestasi Gorgon Medusan pään ja perusti Mycenaen. Siksi teemana on "Jumalien inspiroima" ja logo koostuu kahdesta tyylitellystä kreikkalaisesta pilarista.

"Alusvaatteet ovat aina olleet minulle intohimo", sanoi omistaja Carlos Manrique. ”Minun näkökulmastani alusvaatteet ovat tapa ilmaista, kuka mies todella on, hänen vahvuuttaan, maskuliinisuuttaan, sitkeyttä, rohkeutta. Haluan näyttää miehille heidän viettelevän voimansa alusvaatteillani."

Perseus tarjoaa alushousut, arkut, boxershortsit ja jocks ja julkaisee uuden kokoelman kahdesti vuodessa. Tuotanto tapahtuu Kolumbiassa. Laadukkaita materiaaleja ja käsitöitä käytetään kestävän tuotteen luomiseen.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Hollanti

Kauppakamari: 27309336
ALV: NL001639901B96

0
    0
    Ostoskori tyhjäVerkkokauppa