Yli Gunderwear

Hieman yli vuosi sitten ei voinut sivuuttaa median miesten alusvaatteiden tilausmainontaa. Omaa valmistusta pienellä summalla kuukaudessa. Mutta jos tilausmuodossa oleville merkkituille alusvaatteille on kysyntää, täytyy kysyntää olla myös laadukkaille merkkialusasuille. Ja niin se syntyi Gunderwear, tilaus merkkialusvaatteilla.

Elokuusta 2018 lähtien Gunderwear täysin konfiguroitava alushousutilaus. Tätä tarkoitusta varten aloitettiin yhteistyö 2EROSin kanssa, Addicted, Andrew Christian, Barcode Berlin, ES Collection en Supawear† Suljettaessa a Gunderwear alushousuihin voi valita alushousutilauksen, boxers, jockstraps tai yhdistelmä. Mitoitus räätälöidään asiakkaan housujen koon mukaan.

Tilaus uusitaan kuukausittain suoraveloituksella tai prepaid-maksulla alusvaatteiden tilaus 4, 8 tai 12 kuukauden ajaksi.

Sadat asiakkaat ovat nyt faneja Gunderwear ja saa uudet alusvaatteet joka kuukausi. Yksi suurimmista faneista on Jeffrey Wammes. Hän kertoi Algemeen Dagbladille siitä Gunderwear:

1 ”Tämä toimituspalvelu yllättää minut joka kuukausi uusilla alusvaatteilla. Minusta se on mukavaa ja helppoa; Minun ei tarvitse ajatella sitä. Mallit ovat seksikkäämpiä kuin tavallinen valkoinen slip, niissä on usein erilliset kuviot. Siellä on boxershortsit välissä, mutta useimmilla ei ole jalkoja. Alushousut ovat kaikenlaisilta merkeiltä, ​​pidän niistä Andrew Christian kaunein."

Gunderwear tarjoavat enemmän kuin alusvaatteiden tilauksen. Vuonna verkkokauppa alusvaatteet voi ostaa yksitellen. 

 

Dave Verzijl
johtaja Gunderwear

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Hollanti

Kauppakamari: 27309336
ALV: NL001639901B96

0
0
Ostoskori tyhjäVerkkokauppa