Andrew Christian alusvaatteiden tilaus
Andrew Christian alusvaatteiden tilaus

Musta Friyay

Uusi tarjous joka päivä kybermaanantaihin asti Gunderwear!

Tarjous tiistaina 24

FREE Andrew Christian RAPID EYE DETOX -seerumi ja korjaus 15ml arvo 16,50

Gunderwear Black Friday -tarjous 24. - ILMAINEN Andrew Christian Rapid Eye Detox

RAPID EYE DETOXissa on hygieeninen kolmipalloapplikaattori, jonka avulla voit levittää tuotetta silmien ympärille koskettamatta ihoasi sormillasi. Metalliset pallot tarjoavat myös viilentävän hoidon silmille hieroen turvotusta tai turvotusta. Seerumimme sisältää kofeiinia, joka voi auttaa vähentämään tummia silmänalusia ja pusseja. Kofeiini myös kiinteyttää ihoa ja vähentää tulehdusta. RAPID EYE DETOX sisältää koostumuksessamme alfalipoiinihappoa, joka auttaa poistamaan hienoja juonteita ja ryppyjä, pienentämään huokoskokoa ja antamaan iholle terveen hehkun. Seerumin adenosiini edistää ihon uusiutumista, rauhoittaa ihoa ja sillä on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. Tuotteemme on kevyt mattapintainen päivä- ja yökäyttöön, ja se on sukupuolineutraali, vegaaninen ja cruelty-free. Ihonhoitotuotteita ei voi ostaa kuponkikoodeilla.

 

Kuinka se toimii;

Sulje välillä Tiistaina 24. marraskuuta klo 00 ja fyysinen ulkonäkö Maanantai, 30. marraskuuta klo 23:59 uusi/ylimääräinen tilaus.

Sinun ei tarvitse syöttää koodia tilauksen yhteydessä!

*) Vain viimeisin voimassa oleva Black Friyay -tarjous koskee tilaustasi. Toimintoja ei voi pinota päällekkäin. Niin kauan kuin varastoja riittää, mennyt = mennyt.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Hollanti

Kauppakamari: 27309336
ALV: NL001639901B96

0
    0
    Ostoskori tyhjäVerkkokauppa